Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii si site-ului beat.ro isi propune sa ofere o vizita sigura si placuta tuturor vizitatorilor si sa protejeze informatiile difuzate pe site. Aceasta politica este elaborata de specialisti renumiti, iar studiul randurilor de mai jos trebuie efectuat cu mare atentie, deoarece se considera ca aceasta politica este acceptata in conditiile in care ati vizitat o alta pagina din site.

Este strict interzisa folosirea informatiile din site in scop comercial. Orice copiere, interpretare, reformulare sau trunchiere efectuata in scop comercial va fi aspru sanctionata, indiferent de mediul in care va fi facuta reproducerea informatiilor (mediu electronic sau print).

Singura exceptie admisa este aceea in care sunteti in posesia unui acord scris si stampilat din partea echipei noastre de conducere.

Informatiile pot fi folosite liber numai in scop propriu, dar va avertizam ca acesestea sunt de uz larg, general si nu au fost adaptate pentru cazuri particulare.

Daca doriti sa folositi informatiile pentru cazuri particulare va rugam sa va adresati unor specialisti in domeniu.

Echipa redactionala si administratorii site-ului nu isi asuma sub nicio forma responsabilitatea asupra informatiilor afisate pe site si nu pot fi sanctionati niciodata sau pentru eventualele daune ce si-ar putea face aparitia in momentul utilizarii informatiilor de pe site.